-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:17169 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

آيا حضرت محمد « ص » به عنوان معجزه مرده اي را زنده كرده است ؟
در بحار الانوار ج 18 ، صص 6 - 8 حديث 5 و 7 و 11 و صص 16 - 20 حديث 44 و 46 در شرح حال آن گرامي كه ضمناً به بحث معجزات مي پردازد احاديث بسياري راجع به اين كه كفار قريش و مردم ديگر از وي معجزات گوناگوني خواستند نقل مي كند حتي معجزات تمام پيامبران گذشته را از قبيل حضرت نوح ، ابراهيم ، موسي و عيسي « عليهم السلام » را از آن حضرت درخواست كردند و خداوند تمام آنها را براي اتمام حجت به آنها نشان داد و اخباري هست كه شرح زنده شدن مردگان را بدست پيامبر اسلام « ص » بيان مي كند و آن حضرت به اذن خدا مرده زنده كرده ، مريض شفا داده و معجزات فراوان ديگري از ايشان نقل شده است كه برخي از مردم در اثر ديدن آن معجزات ايمان آوردند ليكن بايد توجه داشت كه يگانه معجزه ي قطعي آن بزرگوار همان قرآن مجيد است كه در محيط جهل و ناداني از شخصي مانند حضرت محمد « ص » كه درس نخوانده و استاد نديده بود به دنيا عرضه شد كه در دسترس همه است .

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.